Múzy jsou
Múzy jsou
Pět hodin už píply digitálky
A stíny se povážlivě natáhly
Pět hodin už zvoní zvony z dálky
A vršky stromů až k slunci dosáhly
Tou dobou přilétaj prý Múzy
K těm, co píšou každý večer blues
V té chvíli, kdy zbytek dne se úží
A noci zrychluje se puls
Musíš být jen chvilku potichu
No, tak to na okamžik zkus
Zavři oči a lež na břichu
Uvidíš: přinesou Tvé blues
Přečteno 368x
Tipy 17
Poslední tipující: TetaKazi, E., Mbonita, labuť, Psavec, WAYWARD, Hazentla, CULIKATÁ, modrá..., Agniezka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)