Anotace: Musí silná podobnost dvou lidí nevyhnutelně znamenat, že si tito dva v jedné společnosti překážejí??
Sbírka: Deep inside
Vždycky se mi na našem kamarádství strašně líbilo, jak jsme přesně opační a jak jsme si přitom vždycky měli co říct :) Je pravda, že potkat člověka smýšlejícího jako já, šla bych ho zastřelit. Ale to jsem se zakecala :) Nádherně veršuješ a s lekhostí formuluješ svoje myšlenky. A to já oceňuji ;)
31.03.2010 22:32:00 | Ariella13