Princeznám
Zlatá brána otevřená
pro princezny z pohádek
panenky s dlouhými vlásky
a proto tě miluje
královno bez otázky
čarokrásná dnešních dnů
-jen ty se mohou stát gejšou-
budeš mě mít rád?
pane
pojď si hrát
na děti
co neumějí lhát
občas mlčím
buď mám rozbitou držku
anebo ty sám
seš záhadnej
jako případy Hercula Poirota
/se Suchetem samozřejmě/
a já nikdy nebudu
ta pravá
-miloval bych tě víš
jen kdybys měla trochu značkový hadry
a modrý voči
a mohla bys bejt taky hubená-
(nechci to mlíko mami
mám bejt přece hubená)
nikdy ze mě nebude gejša
neumím
koukat lidem do očí
zvonkově se smát
princezno z pohádek
lístečku voňavé máty
v prosluněný Olomouci
jsou všichni jedineční
a já jsem ta
která bude vždycky hrát
svý krutý
(ne)lidský blues.
.
.
Přečteno 401x
Tipy 19
Poslední tipující: Lenake, Alien.v.v.s., teď už nikdo, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Denael
Komentáře (4)
Komentujících (4)