UND JETZT
Anotace: plná verze k vidění zde: http://azazelo.blog.cz/1003/und-jezt
.
Milý pane Hermanne
Co je to za ránu do srdce
Škoda, že nejsou už nožíři
Bez nich si sotva poradíte
Ach milý pane hermanne
Ať se vám něco nestane
Až na vás někdo namíří
Opakovačku s nožíři
A když si občas vzpomene
Uchechtne se a ne že ne
A na špičce svého ramene
Zasněně šeptá:
Nenene…
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Koskenkorva, susana načeva, ilona, Sleepwalker, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)