Tritanopie ....
Anotace: ***- .. modroslepota... vzácná porucha vnímání modré barvy,
.
.
Vlákno žárovky
přerušené přepětím
vlaje bezmocně
v začouzeném vakuu …. ..
jen baňka
zůstává ještě
na chvíli vřelá
než taky ona
definitivně vychladne
modroslepé oči tápou ...
v šlépějích vzdechů
potichu vrzly dveře
za zrcadlem …
Je po všem ..
tma opět vítězí
nad tvými obrysy
před chvílí ještě
... tak konkrétními …
*
------------------------------------------------------
Comment k dílu "Vztek " od autora " l'âme "
23.3.2010 17:14 | HarryHH
Přečteno 322x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, Jana M., chroust17, marllichy, isisleo, Michal Kvido, Levandule, Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša, janewe
Komentáře (4)
Komentujících (4)