Na jednom místě doma být
Anotace: ...životní krédo...
Sbírka:
Intimia
Obývat jeden dům
Na jednom místě doma být
Svou studnu života
Tu trpělivě vyhloubit
Ve vlastním chudém sadu
Střežit plodů zrání
V bezpočtu chladných svodů
Žár skromnosti chránit
Stálost je hloubky pramen
Chci znát tu každý kámen
A s místem darovaným dobrovolně splynout
Mít vyšlapané schody
Všedností do svobody
Než pouta roztínat a s podstatným se minout
Přečteno 320x
Tipy 21
Poslední tipující: casla, PIPSQUEAK, Jana M., Koza, Agniezka, Psavec, ilona, enigman, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)