Písečná
Anotace: ...opět k jednomu obrazu...
Podivná přehnala se bouře,
suchý vítr a slunce žár,
zas jeden z živlů sílu získal,
všem ukázat chtěl, že je král…
Co člověk pracně vybudoval,
během pár vteřin písek svál,
rozmar se pochlubil co umí,
jediným vírem život vzal…
Návěje, sypké pouštní duny,
však kdosi přece odolal,
na stromě ve vyprahlém kraji
znamení lásky žije dál…
Přečteno 352x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, hauskaa, Pevya, Sima, Nút, isisleo, Bíša, Houda, Žqáry, jedam, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)