Slova jen slova
Anotace: Někdy slova velmi bolí, zvlášť, když přichází od těch nejbližších.
Když znáš jen slova krutá
a jsou Ti přítěží,
utíkáš neobutá.
Do dálek. Do věží.
Časem však řeči mizí
a šumí větvoví
o teplu, jež nabízí
podnájem v podkroví.
Přichází krásná, hladí.
Těžko jim uvěříš,
vzpomínky smutné, z mládí
utichnou. Klidně spíš.
Přečteno 324x
Tipy 39
Poslední tipující: BARBYE, susana načeva, Bíša, Jiří I.Zahradník, ta.cupka, jedam, Jan Hrábě, Agniezka, Juraj Hrom, ilona, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)