Láska se musí nabízet, bez ohledu na to, zda ji někdo přijímá, ony i ty zlobivé děti jednou dostanou rozum :o)
17.12.2005 22:46:00 | michala
je krásná...naši sou rozvedení, vím jak to cítím. ale naštěstí mezi mnou a tatkou žádná propast není
15.12.2005 19:23:00 | Elenril
Jak můžu říct na něco tak smutného, že je to zároveň i tak krásné - tolik citu v tom... žeby oksymoron? nebo paradox? za plnou. i když - určitě by bylo lepší za 0 anebo nikdy nemít důvod tuhle báseň, tohle bolestné vyznání, obavu o budoucnost, napsat. Držím palce. Táta je táta - a tento - určitě.
15.12.2005 18:27:00 | Nausika