Asociace
Záda hřejí, ruce studí,
choulí se to pod jabloní.
Ovoce padá, stvoření se krčí,
bojí se a strachy mlčí.
Leží, běží pod dekou,
neposeda s parukou.
Místo hlavy velká duše.
Bez mezí a bez muže.
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Denael
Komentáře (0)