Ve správný čas ... *- ...na správném místě ..
*
Zastřeným bzukotem transformátoru
odlákal čmelák nespavost
broskví půlených
pro potěchu kanců …
ŽALUDY pod dubem
sežrány v krvi
podsvinčat na háku
vesnické zabijačky
Slečna Beruška chtivá
lapá po dechu
zalknutá
jelitem
a
kutálka vykutálená
kohoutí peří
natřásá …
trefili prostě
ten správný
čas …
*
---------------------------------------------------------
Coment k dílku "Teorie slečny a pána" autora "l'âme" 23.3.2010 18:04 | HarryHH
*
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Nút, isisleo, Elisha, enigman, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)