Spočinu na věčnosti
Být tak jedovatým hadem
kousnu se do jazyka
a na věčnosti spočinu
Být tak štírem
jen lehce projedu si po zádech hrotem
a na věčnosti spočinu
Být tak jepice
přetočím si hodinky, aby už byla půlnoc
a na věčnosti spočinu
Však jsem jen hmota, konstanta bytí
která stále na věčnost čeká
snad nesmrtelnost mne mine
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: l'âme, dream in emptiness, Zasr. romantik, Skalsky Pavel, Matty09, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)