Odpočinková
Na srdci nosím kapsu děravou
občas,když padám večer únavou
dohasíná životní vnitřní energie
která smyslům vpije-touhu silovou
vrácením malou chvilkou zpátky
vstupuji temnou nocí do pohádky
načerpám benzín,lásku,radost
překonám snáze každou starost
Přečteno 323x
Tipy 28
Poslední tipující: Antares, Kokonut, betmen71, Paulín, Holis, malá slečna, Mbonita, Skywalker, Psavec, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)