Milý uvádí mě v omyly
Smíchem snažíš se zakrýt strach
Ze změny Tvého těla v prach,
Z marnosti pocitů a skrytých tužeb,
Prokletých chtíčů a podlých služeb.
Co bude se dít s Tebou v příští chvíli?
Zkoušíš si plánovat, ale každý se mýlí.
A když omyl Tvůj dosti velký byl,
Už oko hledá, kam by se nejlíp skryl.
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, CULIKATÁ
Komentáře (0)