Oněměla jsem. Krásně se mi to četlo, jednodušše nemám slov, krása. Moc se ti povedla. ST!!!
24.03.2010 14:57:00 | PPetrushka
Připomnělo mi to Rok ďábla, ale je v tom tvá vlastní osobitost. ST!
24.03.2010 13:25:00 | Dota Slunská
jsou místa
kde slyším znít nic
tónů na tisíc kmitá mi
kolem stěny srdeční
vchází do očí
ťuká na bubínky ušní
mají barvu
chuť
třešní..
otevši okénko střešní svý duše..
mě ..
jsem světlo v černým obraze..
ST
24.03.2010 12:28:00 | Mbonita