Ztrácím se a nacházím...
Ztrácím se mezi hvězdami,
odlétám do tmy v nočním tichu,
neslyším Tvoje tsunami,
které mě často vábí k hříchu.
Vracím se zpátky ze svých toulek,
jen s vůni skořice a vanilky,
na duši zdá se další boule
a v srdci vadnou vzpomínky.
Nacházím náruč plnou květů,
anděl nám k nohám právě spad,
přilétl s láskou z jiných světů,
očistil cestu od všech vad.
Přečteno 322x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, kuskus pruhovaná, Houda, Labanda, Vjeršotepec, harmony, zelená víla, ilona, Kars, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)