Samota
Ach samoto samoto jak jsi osamělá, když má člověk nedostatek tebe samoto tak tak si tě přeje a když tě má tak si tě přeje nemýt. Já jsem si tě samoto nikdy nepřála a mám tě tobě samoto se holt nikdo v životě nevyhne. Vždyť jaký život by bez tebe byl nejspíš o poznání chudší.