Zbyteční lidé.
Anotace: Ztraceni v kolotoči hmotných lovů za cenu sebe sama.
Pocitem vším zhrzeným
ztracený v obličejích vod,
jež odnášejí suchá těla
použitá, k přebytku.
V oslí pasti umouněn
počítá slova v řádcích
ten, co nikdy nepozřel
náznak citu v něm jdoucí.
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., ilona, Churry
Komentáře (0)