Němá modlitba
ty to jediný vidíš...
co se děje, tenhle stav
duše lidí, němý dav
letmý úsměv, rychlý žár
lesk a třpytky vítr svál
láska, štěstí, bolest,žal
vždy dva v jednom jsi mi dal
nové znění, nový den
zbylo snění a hořkost v něm
marnost snahy vědomím sílí
trpělivost podává si ruku s pílí
ten zatracený život žít
kousek radosti si přivlastnit
a ty to jediný nevidíš
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Květka Š., CULIKATÁ, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)