Vinobraní
Byliny o půlnočním čase posbírané
rozdrcené
a na horký tál vysypané
vyjeví další osud snad.
Založila jsem, pane,
úplně nový vinohrad.
A víno zraje...
S láskou je budu sklízet
snažit se dobře zpracovat
Co skryje vína srdce?
Co dál se stane?(Co mohlo by se stát)
Bude mít duši plnou
Vím to...
Ač nehledané
a neznámé víno
Celý svět
z t(v)é síly bude upíjet.
Jsi silný pane,
"zlom vaz" a dobrý let!
Třeba se někdy vrátíš
i ke mně...
Přečteno 381x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Patrik Mališ, poustevník Jirka, a_tao, enigman, susana načeva, Denael, Divoženka1, Lamík, Holis, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)