Antidiktát
Anotace: Nevolte občanské diktátory new czech orderu
Jenom si zvol ódéesku rychle,
ať uslyšíš tu jejich předraženou lež,
ani nevíš člověče jak hloupej seš.
V kapse jim cinkaj drobný miliardy,
drží se koryt pevně zuby nehty,
chytnou se každé zlodčinecké gardy,
z modrého ptáka emblém české šlechty.
Že oni práci Vám všem lidem daj,
zdravotní péči bez koruny,
zní mi to jako Arbeit machte frei,
vyhrají volby bez ostudy?
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)