Všednost zítřka...
Anotace: Až k padlým andělům...
Zřeknu se konzulí,
vyletím nad města
bez vratkých skropulí
bez přetvářek.
Jsem jako bez jména,
vyhýbám se pravidlům,
propadnu zraněná
až k padlým andělům.
Uzavřená dokořán
všedností zítřka
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Stoneman, Jeněcovevzduchukrásného, Nergal, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)