Dilema
Anotace: Škoda, že zde není sekce "Otázka bytí". :) Tam by se tato básnička hodila mnohem líp. :)
Držet to co mám?
Nebo chytit to co padá?
Taky bych mohl zůstat sám,
teď je drahá každá rada.
Mít jistoty v životě,
nebo riskovat?
Mohl bych být o samotě,
sám nad sebou bědovat.
Ale kdo nic neskusí, nic nezíská.
A bez risku není zisku.
Taky bych mohl dostat želíska.
Ale co tvoří poušť, jen hromada písku?
Ne, i moře je z kapek...
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, J.U. Ray, Elwig, ilona, CULIKATÁ, pan nestálý, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)