Italská

Italská

Anotace: jestli někdo umíte italsky, tak tomu budete rozumět, jinak pod to dávám překlad

Un fatto strano ammiriamo:
una sola vita viviamo
con una sola moglie un solo marito
che mai abbiamo tradito!
Con due occhi lo guardiamo,
con due orecchi lo ascoltiamo,
con due mani lo accarezziamo,
con due piedi lo seguiamo,
tre volte al giorno gli ripetiamo:
"Ti amo, ti amo, ti amo!"

Divnou věc obdivujeme:
jediný život žijme s jednou jedinou manželkou,jedním jediným manželem,
kterého jste nikdy nezradily.
Dvěma očima na něj hledíme,
dvěma ušima ho nasloucháme
dvěma rukama ho hladíme,
dvěma nohama ho následujeme,
třikrát denně mu opakujeme:
"Miluji tě,miluji tě,miluji tě!"
Autor Terušinka, 24.03.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí