vždycky je světlo
někdo mi vzal mé srdíčkové brýle
svět je teď zvláštní
plný světla
až to bolí
popichuje to příšery vevnitř
ty řvou
po perfektním egu
a zase to bolí
lidi se pořád ptaj
moje tvář nemá ráda otazníky
cizí dlaně
a izolepu
osamělý králíček nemůže najít domov
tak se uchýlí k sebevraždě
a pořád to bolí
stezka odvahy nás nezastraší
protože vždycky je světlo
.
nikdo nechápe
že nejmíň světla je v pravé poledne....
.
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, ilona, dandelion-meadow, strašidýlko-střapatý, stmivani.na.lepsi.casy, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)