Holka
Anotace: co chtěla se něčím stát ...
za maskou přetvářky
brání se úsměvu
brání se zklamání
v srdci jak ze sněhu
vzpomínky na život
který nežila
vzpomínky na věci
u kterých nebyla
bojí se života
bojí se změn
nevěří světu
a právu v něm
v davu vždy skryta
schová své nadání
nikdy tu nebyla
nikdy se nevrátí
... ta holka, co chtěla psát
Přečteno 366x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, malá slečna, harmony, Psavec, Lioness, labuť, Houda, CULIKATÁ, Lukaso02
Komentáře (3)
Komentujících (3)