proč

proč

Anotace: bolí i hřeje

Čeho se bojím,
když před Tebou stojím?
Potom se mnou nejsi
a já sám se trestám
na co myslíš a kde jsi?
pořád si něco vyčítám.
Je tohle způsob lásky?
Neustálé myšlení na Tebe dělá mi vrásky.
Však když jsem s Tebou
je to tak nádherný.
Tvoje ruce mě vedou,
ze tmy mizerný.
Ty, já ve dvou.
Jsme My.
Autor Richie12, 24.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: dodola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí