Proudím v Tobě...
Anotace: a je to vážně těžký, plazit se po dně, zdolávát štíty Sněžky ...
Utopená ve Tvých dlaních,
pod hlubinou smyslnosti,
krví proudím stále na jih,
rozpuštěná v morku kosti.
Ztracená loď v písku moří,
polední slza na vysoké skále,
zmatená laň, když v buši hoří,
jediná svíčka v noční katedrále.
Zničená víra z psychických bouří,
zdrsnělá něha v černém sametu,
naděje živá, kterou dotek zboří,
truchlící vdova v bílém korzetu.
Přečteno 410x
Tipy 44
Poslední tipující: enigman, poustevník Jirka, Labanda, harmony, strašidýlko-střapatý, Kars, Zasr. romantik, Dota Slunská, hašlerka, divoska_jaja, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)