Zastavit čas
Anotace: Všem krásný den...sním si tu s úsměvem :) ... hodně hřejivého slunka přeji všem ... nejen venku ...
Zastavit čas
Tajemný chrám
a slunný den,
soulad jak trám,
bylo hezky jen.
Procházka uličkami,
náhodné muzeum,
krásný svět hraček,
vynikl lidský um.
Hodiny ubíhaly,
přímo jak o závod,
náhle bylo málo času,
stihnut ještě milý chod.
Pak nutné zvedání,
nezbyl čas na kávu,
ale toliko nadání,
pro skvělou náladu.
Smíchu bylo dosti,
k tomu zdravý krok,
vedle úžasné bytosti,
kéž den by trval rok.
Slunko hřálo nejen venku,
až do doby návratu,
přicházelo zatemnění
a k rychlému zvratu…
…po rozloučení…
…cesta „domů“ pro mě není…
…budu v sobě nosit jen…
…těšení se na další krásný den…
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: Paulín, harmony, Giginka, Psavec, malá slečna, hašlerka, Skalsky Pavel, Mbonita, Pythonissa__, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)