Ubohý cestovatel
Nejisté jsou cesty do dálek,
snad střetneme se ještě někdy.
V kleci jen tobě zpívá kanárek.
Teď musím napnout lodí svých plachty
mě zlákala zase chuť dálek
Chci objevit nový svět nepoznán,
tak vyplouvám na širé moře.
Vplouvám na otevřený oceán,
a srdce mé jen k tobě Dálko hoře.
I přes pokladnu prázdnou,
přes obrovitý hlad,
všichni jsme si rovní.
Jen dálka, ta mě svedla
té já nedokáži odolat.
Nikdy nevíš co tě čekána konci.
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, bloodysunset, Hazentla
Komentáře (0)