Klidný spánek
Anotace: Mému dědovi, který nečekaně odešel...
Kam jsi to šel dědečku?
Pověz mi kam?
Jako malé štěstí si mě nosil v ranečku
a já ted´ slzy polykám
Jsi tady se mnou, jako stín
jako všechna moudrost, já to vím
byl jsi tu s námi a byl jsi náš
budeš i nadále?...Přísaháš?
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, ta co bývala Andělem, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)