ráno

ráno

Anotace: ...

vyťahujem upotené
z postele
v hrdle mám komára
ktorý mi vypil sliny
a roztriasol ráno

je mi na vrátenie
suseda do mňa vŕta pohľadom
mám jednu ruku kratšiu
a namieste nohavíc
deravú záclonu

premietam si včerajší film
v nulovom rozlíšení
sľubujem vyschnutým konárom
že už viac nebudem miešať víno
s posledným výkrikom
kohúta
Autor MikroB, 25.03.2010
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I taková rána jsou..

03.04.2010 18:56:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí