Hrubé plátno
Anotace: sentiment indonesie
Nastav mi zrcadlo
Vytvoř vzorec teorie pokušení
...
Roztoč tě v kruhu
Mého finálního projektu XY
...
Nasávej zmrzačený smích
Ve stínu pohledných chudinek!
...
Vivat Taliban
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Sleepwalker, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)