Pochybnosti
Anotace: .... svými pochybnostmi zbortíme svět.
Mám v hlavě
pochybnosti,
o váženosti,
o světové velikosti.
Sledujte prosím,
ty mé pochybnosti.
Z mých pochybností
strachy a křik vzejdou
a všechny sny zhatí.
kolikráte si říkáme:
že každý známe,
ty zlé pochybnosti.
Ba ne. Jsou zde, všade,
ostré, plné zlosti.
My básníci, svými pochybnostmi,
zbortíme vše.
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Tvůj kamarád Kodein
Komentáře (2)
Komentujících (2)