Anotace: Limerick. Minidílko LXXXVI Pozn.: Sám sebe vykradl!
Sbírka: Minidílka
Má to hloubku, dle psavcovy charakteristiky limerickové formy by tohle ti námořníci na lodích asi nepochopili. A dobře jim tak. :o))
Jinak sekce limericků je dobrý nápad, třeba jen tak, na diskusním fóru.
26.03.2010 02:52:00 | divoska_jaja