Vítej na Literu! A určitě nejsi zlá, kdepak, možná nešťastná, smutná, ale zlá ne :-) Ať se Ti tu líbí.
30.03.2010 17:52:00 | Pevya
Vítej na Liter.cz!
- upřímný začátek.
..."čas nelze vrátit"... Zklamání vždycky bolí. Čas nejen, že nevrátíme, ale ani jej neobelstíme. Ovšem, můžem mnohé změnit, pochopit, napravit, či jináč brát... ale to všecko chce čas a promyšlení si sama v sobě, co člověk chce a co dál očekává, bo jestlik zůstane jen tak sedět, jako hromádka neštěstí.
30.03.2010 14:14:00 | NikitaNikaT.
Zlá?Ne,ne,ne-to by nebylo pěkné,život je jen někdy trošku víc zamotaný.Culík Ti posílá culíka na culení a vítá Tě v modru.Zase přijdu.Ahój:-)
26.03.2010 08:58:00 | CULIKATÁ
Doufám,že zlá nejsi...raději hřej láskou a pochopením...ikdyž někdy je to v tom životě taky na palicu:)Hodně zdarů do dalšího psaní přeje Ilona :)
25.03.2010 23:49:00 | ilona
:) bůhožel zlá?............no, snad nebude tak zle, Křupko. :) s těmi miláčky to někdy chodí zatraceně podivně. Hodně štěstí se psaním!
25.03.2010 23:34:00 | pamp_elka