tak tahkle se mi líbí... sice smutná... ale... kdy mě s etenhle styl prostě líbí :)
16.04.2010 00:11:00 | Juliete
To už je 3 smutná básnička, na kterou jsem narazila u tvých děl(a to jsem stačila přečíst zatím jen 4), ale přesto jsou krásné. Někdy také píšu ve smutku:-). Moc mi to pomáhá. Tobě možná taky..
05.04.2010 22:54:00 | Anura
S tou únavou souhlasím, jsem línější než kdy jindy..i s tou náladou, se změnami počasí se mění i myšlenky a pocity. Nicméně oproti minulým rokům tohle jaro se mi nechce psát skoro vůbec a myšlenky míří jen k těm cílům, o kterých se v souvislosti s jarem tolik mluví :-)
29.03.2010 18:07:00 | Chancer
Nezklamals, ale prosím alespoň o jednu veselou,díky.Honza.Až to půjde.
26.03.2010 09:30:00 | Jeněcovevzduchukrásného