Ležela klidně
Anotace: z pod peřin vykukovalo jen její srdce...
Ležela klidně,
z pod peřin vykukovalo jen její srdce,
maličko rozdrásané květinami
které, ač prosty trnů,
byly posly toho,
že oba udělali chybu.
Čeho se bojíme, je zůstat sami.
A přesto jako důkaz naší síly,
jež má krýt bolest, která se nepomíjí,
stojíme v prázdnotě věků,
předstírajíce mučednictví.
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, malá slečna, Clarissa, Mbonita, CULIKATÁ, ziriant, pamp_elka
Komentáře (3)
Komentujících (3)