Městem
Anotace: zase jedna další ...
U jednoho z tisíců oken
zas stojí jedna zlomená
kouří levné cigarety
třesou se jí kolena
další z tisíců oken
není onem do ráje
přát můžeš si cokoliv
však pravda jiná je
procházím starým městem
okna křičí do ticha
kolik už slz musela
potichu rozdýchat
chodím a přemýšlím
jak oknům ulehčit
jak rozbít kámen srdce
a vrátit lidem cit
oči jsou zařené,
srdce však cítí
do pavučin smyslů
někdy se chytí
ten vzlyk...
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Házté, Kajaro, CULIKATÁ
Komentáře (0)