Vzdávám se vás všech...
Anotace: O dobrých skutcích )pozn. upravená, neboť mi poněkud vypadla při prvním zadání sloka:o))
Také se vám stalo, mojí milí,
že váš čin v pravdě ušlechtilý,
byl po zásluze potrestán?
A vaše duše nevinná,
pravila smutně u vína:
"Vzdávám se vás všech!"
Prohráblo si smutně vlas
a vydalo se napospas
cigaretám a opiu.
Občas ji ještě potkávám...
Komentáře (2)
Komentujících (2)