Z NEBE PADAJÍ SLOVA
Anotace: /když dopadnou není nic...../
Z nebe padají slova,
a než se ztratí skus se nadechnout
potom znova
z úst nech je plout
ze srdce mlha se drolí
víš,ale jak to bolí
jen v každé nové větě
bloudíš ve světle
z naděje hledáš příští kroky
a jen svůdné boky
jen si padají
staré lásky,asi už neznají
Z nebe padají slova
kdo se schová
mlčí svítání víc
když dopadnou není nic
Z nebe.......
Přečteno 343x
Tipy 28
Poslední tipující: bejbyyyy, Juraj Hrom, trenérka, Mbonita, Psavec, ilona, PIPSQUEAK, zenge, Květka Š., danav, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)