....nemám slova....jen pocity
.
.
.
vítr v chrámoví korun
roztančil tvé prsty
něžně
povidlovou nocí
přání
.
.
.
smlouváš
nevyřčeně
.
.
.
/nahý....příliš
na soudnost
mého ovládání/
.
.
.
dusný soumrak ztich
a ty jsi už nastokrát vě mně
opilý lodivod
stébel k rozsouzení
.
.
.
výhrou je to kratší
prohrou pak pobláznění
.
.
.
víno ztěžklo mou bílou pletí
.
.
.
-krása je šílená-
a ty jsi krásný
až do morku mých kostí
po svém
.
.
.
pro ty co znají
jak žít když život bolí
pro potěchu černého krále
na bílé morové šachovnici
.
.
.
zmateni samotou
hluboko v zákopech
dobrovolně prohráváme
směle
vzdáváme se
nesmělosti
něčekaně
ústy
.
.
.
jsi příliš blízko
.
.
.
mým tělem
rozechvíváš noc
.
.
.
godot ve stínu
mým stínem
.
.
.
požehnán
.
.
.
uhostím tě
křikem mého ticha
v žáru
mých nekončících vod
Přečteno 377x
Tipy 41
Poslední tipující: enigman, ilona, Agniezka, zelená víla, Markéta Hl., Manon.H, Demedalex, Denael, Jana M., nejsembásník, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)