Odchody
Nečteš ty dopisy
nečteš ty řádky
- smutné rukopisy -
vracíš je zpátky.
Nech si je,
nevracej, patří ti právem...
Opij se, přečti
a pochopíš s ránem,
co všechno vzaly mi
tvé časté odchody,
co všechno zničily
tvé pádné důvody.
Snad nejsem zahořklá,
lidé jsou křehcí...
Vracíš se? Kámoška?
Děkuji, nechci.
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Sana.sorrow, jaroslava anna, kikiis, dream in emptiness, hašlerka, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)