V ulitě
Anotace: Takový kraťoučký nápad...
I umět se taky zavinouti
do sněhobílé ulity
a zůstat před vším,
co mne venku rmoutí
a malou chvili ukrytý.
Mít svůj pancíř připravený
a pod ním se schovávat
- bych čekal, zda na jeho stěny
zkusí někdo zaklepat...
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: jaroslava anna, labuť, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)