Nikdo v ničem
Poznal jsem Mrhání časem.
Žité ve stínu dnů.
Volané neslyšitelně řvoucím hlasem,
v davech do ticha životů.
Zeptal jsem se Mrhání času,
jak ztratil prostor,
místo,
kde není tikotu i hlasu.
Zprvu mlčel,
jen dumal.
brečel,
zakryl zrcadlo.
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: l'âme, WAYWARD, Houda
Komentáře (0)