NAKONEC
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
NAKONEC
Na konci sčítání zbylo mi dělení,
na konci dělení zbyla mi směsice,
na konci měsíce už nebudem oba,
nakonec chybí mi provaz i skoba!
Na konci ulice jsem zasadil strom,
na konci lásky zbylo mi trápení,
na konci bouřky udeřil hrom,
nakonec vyvrátil ten strom i s kořeny!
Na konci taktu chybí mi kroky,
na konci révy nemám hrozen,
na konec života mi nezbyly roky,
já na konec nedošel....
já byl tam vhozen!!
Přečteno 330x
Tipy 20
Poslední tipující: Kokonut, humus, Psavec, divoska_jaja, WAYWARD, CULIKATÁ, Kubino 2, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)