Jaro
Anotace: tak krásně mi voní...
Za opojnou clonou nevědomí
na tebe počkám
vezmu tě do lesů
na vrcholy kopců, odkud uvidíš vycházet a zapadat slunce
dotkneme se nebe
a snad mě konečně pochopíš…
můj svět voní po jahodách
po snech, kdysi dávno schovaných pod polštář
uložíš mě do čerstvé trávy
jako chatrnou hedvábnou panenku
šumění větru prozradí mi tajemství…
podívej na ten svět kolem nás
chudý, bezbranný a čistý
ten ti dnes dám
kapky deště tě vysvětí
marnivost, extremistickou abnormalitu, krev, stísněný svět železných kotců a tamní lži
zanechám ostatním
pojď se mnou…
jaro přichází
Přečteno 372x
Tipy 22
Poslední tipující: Danger, Robin Marnolli, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Patrik Mališ, PrinceznaHeliovýchbalonků, Javavia, Psavec, Mbonita, hašlerka, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)