Pár věcí
Závist
Je tu pár věcí
co dělat bych neměla
zlověstný můj žár
když u potoka seděla
Povinnost
Je tu věcí pár
co dělat se musí
od života dar
i když nás to dusí
Úcta
Je tu ale další věc
úcta k druhému člověku
není to žádný blbý kec
dočkáš-li se odvděku
Zlost
Špatná vlastnost v každém z nás
rozčílíš se po chvíli
s klidem půjde všechno snáz i nachytat motýli
Intuice
Vnitřní pocit tušení
plány tvého kroku
láska, děs a mučení
návod k tvému skoku
Strach
Nepořádek ve tvé hlavě
studený pot a panika
dýcháš nahlas, hýbeš slabě
tvá poslední vzpomínka
Radost
Bušení srdce, dobrý pocit
radost a nadšení
k druhým soucit
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Javavia, Agniezka
Komentáře (0)