Zpoved
Anotace: Psáno napůl vážně,napůl jako špatný žert..
Možná že jsme malá víla,
to štěstí které neumírá.
Velký lhář a zloděj snů,
jak koloběh všedních dnů.
Netradiční,netrestaná
Jedna z mála oplakána.
Použitá,odhozená,
Jsem bezpečnost zaručená.
Zkroucená jak klubko hadů
Bez poslání hledám pravdu.
Nic není lehčí než-li bytí
Nutíc blázny do blbnutí.
Pár rýmů co se hlavou honí
Co bylo prý už dávno není.
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, susana načeva, Boudicca
Komentáře (2)
Komentujících (2)