Krokety??? Ty barbare!
Přála bych ti zažít naši štědrovečerní večeři, letos bylo deset chodů - mezi nimi lín na víně se smetanou, štika v sýru s kari omáčkou, pstruh na grilu s cayenským pepřem, kapr se žampionovou nádivkou, okoun na kmíně, amur na zelenině...
krokety... brrrrr!!! :o)))
13.01.2006 11:57:00 | Cecilka